Καλως ήρθατε στο site της Activecap!

Νόμισμα:

Γλώσσα:

Εταιρικό Προφίλ

Η ACTIVECAP με 25 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας διατηρεί την αίσθηση της δημιουργίας και προσαρμόζει την ποιότητα και το ιδιαίτερο ύφος , στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Εμπνευστής και ιδρυτής ο κ. Μισαηλίδης Γιώργος με πλούσια πείρα στο σχεδιασμό, έχει καταφέρει από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συνεργασία με διεθνείς οίκους μόδας αλλά και τις μεγαλύτερες εγχώριες διαφημιστικές εταιρίες.

Η Activecap αποτελεί σήμερα μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, καταξιωμένη στο σχεδιασμό κεντημάτων και τυπωμάτων σε ρουχισμό , ενδύματα αθλητικών ομάδων, ρουχισμό εργασίας, καπέλα, σκουφιά, διαφημιστικά αξεσουάρ, t-shirt, λευκά είδη, προϊόντα ξενοδοχείου και γενικά οπουδήποτε μπορεί να κεντηθεί ή να τυπωθεί το logo της επιχείρησής σας.

Στις εγκαταστάσεις μας στεγάζεται σύγχρονος εξοπλισμός με μηχανές κεντήματος & τυπώματος και σε συνάρτηση με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας υπάρχει δυνατότητα μεγάλης παραγωγικότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα με άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Η σταθερότητα στις βασικές μας αρχές, αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών μας διαδικασιών αποτελεί το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Βασικός μας στόχος αλλά και όραμα αποτελεί η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και η προσέλκυση συνεχώς νέων πελατών από τον χώρο της διαφήμισης, της μόδας και του αθλητισμού.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ¨ Total Quality Management ¨, η εταιρεία κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο του κεντήματος – τυπώματος και το όνομα της να συνδεθεί άρρηκτα με τις έννοιες ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστική τιμή.

Ακολουθώντας πιστά τις αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες της άκρως ποιοτικές υπηρεσίες στο συντομότερο χρονικό διάστημα ανταπόκρισης. Η πρόσφατη εφαρμογή του μοντέλου διασφάλισης ποιότητας «Zero Defect» εξυπηρετεί πλήρως τα παραπάνω αλλά και έναν επιπλέον σκοπό. Την ελαχιστοποίηση του λάθους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

CUSTOMER ORIENTED MARKETING

Επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα και την καινοτομία, η Activecap τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους Μarketing ικανοποιώντας τους υψηλούς στόχους που θέτει. Πιστός ακόλουθος του Customer Oriented Marketing, η εταιρεία επιδιώκει να οργανώσει κάθε διαδικασία με μοναδικό σκοπό την αυξημένη ικανοποίηση του πελάτη και την ανάπτυξη μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης μαζί του.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μας ήταν και συνεχίζει να είναι η έμφαση στις ανάγκες του πελάτη και η προσαρμογή μας σε αυτές. Αυτό είναι το βασικό μας στοιχείο διαφοροποίησης από τους ανταγωνιστές μας : Δεν προσφέρουμε μια τυποποιημένη υπηρεσία κεντημάτων – τυπωμάτων αλλά δημιουργούμε από την αρχή αυτό που εσείς ζητάτε. Οι εξελιγμένες τεχνολογικές μέθοδοι σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και την τεχνογνωσία χρόνων μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υπηρεσίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο καθένας επιθυμεί.