Καλως ήρθατε στο site της Activecap!

Νόμισμα:

Γλώσσα:

Τυπώματα / Leizer

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας υλοποιούμε με δημιουργικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό τις προτάσεις σας. Με βασική μας έννοια το άψογο αποτέλεσμα και την ποιοτική εργασία, έχουμε αναπτύξει μία σύγχρονη τεχνολογική μονάδα παραγωγής κεντημάτων και τυπωμάτων, η οποία σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας φέρουν την Activecap στην πρώτες θέσεις παροχής υπηρεσιών κεντημάτων & τυπωμάτων.

Μεταξοτυπία

Πρόκειται για την πιο γνωστή και πιο παλιά μέθοδο εκτύπωσης σχεδίων και φωτογραφιών σε υφάσματα. Η διαδικασία είναι πολύπλοκη, απαιτεί χρόνο και χρησιμοποιείται για μεγάλο αριθμό υφασμάτων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ως προς την ποιότητα και την αντοχή του υφάσματος και των χρωμάτων. Επίσης, δημιουργούμε μακέτες, φιλμ και εμφάνιση τελάρων μεταξοτυπίας. Δυνατότητα έξι χρωμάτων και τετραχρωμία CMYK.

Ψηφιακή Εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι ένας εύκολος τρόπος για την παραγωγή ετικετών, σφραγίδων, αυτοκόλλητων σε υφάσματα με μεγάλη λεπτομέρεια και υψηλή ανάλυση. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή μικρών εκτυπώσεων και κοπής. Δείτε την απαράμιλλη απόδοση και παραγωγή υψηλής ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας.

Πλαστιζόλ

Θερμομεταφερόμενα κατάλληλα για μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια. Μπορούν να συνδυαστούν με glitter, μεταλλικά χρώματα, στρασάκια. Με φινίρισμα ματ ή με γυαλιστερή όψη.

Θερμομεταφορά

Από τις πιο γνωστές μεθόδους εκτύπωσης σχεδίων και φωτογραφιών σε υφάσματα πολυεστερικά, ακρυλικά και συνθετικά. Η τεχνολογία της θερμομεταφοράς χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα οι εκτυπώσεις σας να αντέχουν στο πλύσιμο, στο σιδέρωμα και στο χρόνο.

Laser

Με τη μέθοδο χάραξης με Laser μπορούμε να φτιάξουμε σχέδιο πάνω στο ένδυμα που εσείς επιθυμείτε.

Foil

Θερμομεταφερόμενο μεταλλικό φιλμ, σε χρυσό και ασημί και σε ευρεία γκάμα χρωμάτων, απλά ή ολογραφικά, με φινίρισμα πολύ γυαλιστερό ή ματ. Εφαρμογή σε ένα ή δύο στάδια. Κατάλληλα για ανοιχτόχρωμα ή σκούρα υφάσματα.